Sökordsannonsering/Google Ads

Vill du synas högst upp på Google?

95 % av Sveriges befolkning använder Google i sitt första informationssök på internet och som företagare är det viktigt att synas när folk söker på tjänster eller produkter som du erbjuder. Vi jobbar med målsättningen att våra kunder skall synas på Google på relevanta sökord och framför allt – vi är mätbara i allt vi gör. Våra kunder ska ha en hög ROI (return of invest), annars har vi misslyckats, enligt oss själva.

I Sverige googlar man över 50 miljoner gånger per dag. Internet har övergått till att bli en självklarhet i vårt samhälle så är det en central punkt att ha en bra annonsering på nätet ifall du söker nya kunder eller säljer produkter och tjänster. För tjugo år sedan var det otroligt populärt att annonsera i tidning, så kallad gammelmedia – just nu är det rätt så förlegat eftersom man inte kan mäta vad tidningsannonser ger i ROI (return of invest). Ifall du jobbar med sökordsannonsering kan man enkelt mäta och se vad ens budget varje månad ger i flöde i form av kunder eller affärer.

Hur jobbar vi med sökordsannonsering?

 

  1. Sökordsanalys: Vi börjar med att analysera din marknad och hur din publik beter sig på diverse medier sedan sätter vi upp en plan för hur vi kan driva trafik till dig på ett kostnadseffektivt sätt.
  2. Kampanjstruktur: Vi sätter upp en relevans mellan din hemsida, alternativa landsidor, sökord och annonseringen. Detta för att ha koll på trafiken och för att kunna mäta allt i våra skräddarsydda rapporter som levereras till dig som kund. 
  3. Annonser: Vi tar fram annonserna som levererar bäst resultat – eftersom du betalar per klick så är det viktigt att ta fram dom klicken som ger bäst effekt. Annonserna är en dynamisk process därför viktigt att vi ständigt skalar i annonserna och tar fram det som är bäst för dig, som kund.
  4. Ständig optimering: Vårt mål är att öka din lönsamhet och avkastning – vi optimerar följande saker åt våra kunder – kampanjer, sökord, annonser, lönsamma positioner på Google, positiva sökord och negativa sökord, landningssidor för bästa konvertering och test av nya sökord.

 

Vi håller våra kunder ständigt uppdaterade i form av tydliga rapporter där vi mäter kampanjerna. På så sätt kan vi se exakt hur annonseringen levererar och vad som funkar bra för din business. Vi tar med dig som kund på resan och håller dig insatt med full inblick i arbetet. Varje månad kör vi stående avstämningar där vi går igenom resultat och sätter upp nya mål för kommande månader. Våra Ads-specialister är vanligtvis med på avstämningarna och förklarar mer ingående hur trafiken beter sig och vad som ger bäst effekt just nu för just ditt företag. 


Vi anpassar budget efter ditt företag och dina visioner. Vi jobbar med företag som omsätter hundratals miljoner till företag som omsätter ett par hundra tusen kronor. Eftersom vi jobbar med skalning av annonserna och optimering för bäst resultat så spelar det ingen roll hur stort ditt företag är. När vi sedan vet vad som fungerar för just ditt företag kan man planera en större och långsiktig strategi.

Advago Digital Marknadsföring
Behöver du hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss.